Látogasson el webáruházunkba!

Book Galaxy kiadó Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű/ Piri néni 2. (004)

Webáruház  »  Kiemelt termékek  »  Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű/ Piri néni 2.
https://www.bookgalaxy.hu/termek/book-galaxy-kiado-004-piri-neni-eletvidam_-nyitott_-melegszivu
Book Galaxy kiadó Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű/ Piri néni 2.
Extrák: - Kétoldalas Piri nénis könyvjelző - Egyedi Piri nénis pecsételés kerül a könyvbe - Előre utalás esetén névre szóló dedikálást lehet kérni. A rendelés leadásakor a Megjegyzés rovatba kell beírni, hogy kinek kérik a dedikálást.
Ára:
2 890 Ft
Akciós ár: 1 735 Ft


Book Galaxy kiadó Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű/ Piri néni 2. részletes ismertetője

Piri néni visszatért! Kedvenc szuper nagyink újra akcióban! Piri néninél megint zajlik az élet, sosem unatkozik, vele mindig történik valami… Ebben a kötetben arról mesél nekünk, hogyan sikerült beilleszkednie az új munkahelyén, a Viola közértben, milyen élmények érik ott nap mint nap; megismerkedhetünk Kálmánkával is, Csepel kedvenc, ámbár kissé különc és habókos postásfiújával, és az is kiderül, hogy Piri néni milyen viszonyt ápol Egyiptom szent állatával, a macskával. Ezek mellett még sok-sok vidám és kalandos, némely esetekben egészen szürreális történet színesíti, vidámítja az új Piri néni-kötetet. Néne a szentimentálisabb oldalát is elénk tárja, a sok kacagás és móka mellett bizonyos szituációkban főként az érzelmek dominálnak. Ha eddig is kedvelted Nénét, ezután egyenesen imádni fogod…

Feladat: Szerezd be az új Piri néni-regényt, vedd kézbe, vonulj el vele valami csendes helyre, készíts be üdítőt és elemózsiát, és elő se gyere, amíg az utolsó betűig el nem olvastad!

Plusz promóció: 

Ajándék exkluzív Piri nénis könyvjelzővel!
Minden egyes megrendelt példányba "Piri nénis pecsételés" kerül, amely csak azoknak jár, akik ettől a webshoptól rendelik meg a könyvet.
Minden egyes bookgalaxy.hu-n vásárolt termékkel újabb Piri néni-könyvek, történetek megjelenését is támogatod.
Köszönjük, hogy minket választottál!