info@bookgalaxy.hu

Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű/ Piri néni 2.

Új
Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű/ Piri néni 2.
A képek csak illusztrációk.

Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű/ Piri néni 2.

Cikkszám: 004
2 890 Ft   1 735 Ft
Kiszerelés: db
Súly: 0.31 Kg
Extrák: - Kétoldalas Piri nénis könyvjelző - Egyedi Piri nénis pecsételés kerül a könyvbe - Előre utalás esetén névre szóló dedikálást lehet kérni. A rendelés leadásakor a Megjegyzés rovatba kell beírni, hogy kinek kérik a dedikálást.
Betöltés...

Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Piri néni visszatért! Kedvenc szuper nagyink újra akcióban! Piri néninél megint zajlik az élet, sosem unatkozik, vele mindig történik valami… Ebben a kötetben arról mesél nekünk, hogyan sikerült beilleszkednie az új munkahelyén, a Viola közértben, milyen élmények érik ott nap mint nap; megismerkedhetünk Kálmánkával is, Csepel kedvenc, ámbár kissé különc és habókos postásfiújával, és az is kiderül, hogy Piri néni milyen viszonyt ápol Egyiptom szent állatával, a macskával. Ezek mellett még sok-sok vidám és kalandos, némely esetekben egészen szürreális történet színesíti, vidámítja az új Piri néni-kötetet. Néne a szentimentálisabb oldalát is elénk tárja, a sok kacagás és móka mellett bizonyos szituációkban főként az érzelmek dominálnak. Ha eddig is kedvelted Nénét, ezután egyenesen imádni fogod…

Feladat: Szerezd be az új Piri néni-regényt, vedd kézbe, vonulj el vele valami csendes helyre, készíts be üdítőt és elemózsiát, és elő se gyere, amíg az utolsó betűig el nem olvastad!

Plusz promóció: 

Ajándék exkluzív Piri nénis könyvjelzővel!
Minden egyes megrendelt példányba "Piri nénis pecsételés" kerül, amely csak azoknak jár, akik ettől a webshoptól rendelik meg a könyvet.
Minden egyes bookgalaxy.hu-n vásárolt termékkel újabb Piri néni-könyvek, történetek megjelenését is támogatod.
Köszönjük, hogy minket választottál!