info@bookgalaxy.hu

Piri néni - Jókedvű, önzetlen, szórakoztató

Új
Piri néni - Jókedvű, önzetlen, szórakoztató

Piri néni - Jókedvű, önzetlen, szórakoztató

Cikkszám: 143
2 790 Ft   2 230 Ft
Kiszerelés: db
Súly: 0.3 Kg
Készlet:Előjegyezhető
Várható megjelenés: 2020 május Vicces, könnyed, humoros, 14 éves kortól egészen 99 éves korig ajánlott, vagy még tovább, ha az illető szeme bírja még az olvasást! Piri néniben egyszerűen nem lehet csalódni... Frappáns, nagyszájú, laza, életimádó, az ő társaságában egyszerűen képtelenség unatkozni! Ajándék kétoldalas könyvjelzővel és Piri nénis hűtőmágnessel, ezek mellett minden könyvbe egyedi Piri nénis pecsételés is kerül! Előre utalás esetén névre szóló dedikáció kérhető a könyvbe, amit a rendelés leadásakor, a Vevő megjegyzésénél szükséges feltüntetni. ISBN szám: 9786158107235
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Hiányoztak kedvenceid? Most végre visszatérnek! A sorozat negyedik részében Piri néni már mint menyasszony van jelen, ügyes-bajos dolgai mellett, vőlegénye, Félix társaságában az esküvőjüket készítik elő, amit folyton megzavar egy-egy váratlan esemény vagy történés, nem is lehet tudni, hogy végül egybekelnek vagy meghiúsul az esküvő… Kálmánka, a postás barát élete újabb nagy kihívása előtt áll, most fogja megtanulni, mi is az a szülői felelősségvállalás, milyen szülőnek lenni, apának, ugyanis kedvesével, Sárival gyermekáldás előtt állnak, első közös gyermeküket várják. A Viola közértben is szokásosan nagy élet folyik, furábbnál furább vásárlók kergetik az őrületbe nénénket, de keményen állja a sarat, és még mindig nagyon szeret itt dolgozni. A kötetből az is kiderül, milyen az, ha Piri néni a banki ügyintézőjével cseveg egy kellemeset, vagy a kerületi hivatalban próbál beszerezni magának egy igazolást, amiről előtte azt gondolta, biztosan könnyebben megy majd, de hát Isten és a bürokrácia útjai kifürkészhetetlenek… Megismerkedhetünk a hallgatag Elizával is, aki magánéleti válságban van és szorult helyzetéből a már nem oly ifjú jegyespár menti ki. Természetesen a szórakoztató kis betétek, nénés bölcseletek is helyet kaptak a kötetben, a napi helyzetkomikumok, vicces szituációk, amibe Piri néni akarva-akaratlanul folyton belekeveredik. A pikírt, szókimondó stílus még mindig a régi, Piri néni nem fogja vissza magát, ami a szívén az a száján, de természetesen ezt a szokott, kedves és vicces stílusban teszi. Kellemes szórakozást!

Minden egyes bookgalaxy.hu-n vásárolt termékkel újabb Piri néni-könyvek, történetek megjelenését is támogatod. Köszönjük, hogy minket választottál!