info@bookgalaxy.hu

Piri néni - Vicces, vidám, provokatív/ Piri néni 1.

Piri néni - Vicces, vidám, provokatív/ Piri néni 1.
A képek csak illusztrációk.

Piri néni - Vicces, vidám, provokatív/ Piri néni 1.

Cikkszám: 019
2 499 Ft   1 990 Ft
Kiszerelés: db
Súly: 0.4 Kg
Vicces, könnyed, humoros, 14 éves kortól egészen 99 éves korig ajánlott, vagy még tovább, ha az illető szeme bírja még az olvasást! Piri néniben egyszerűen nem lehet csalódni... Frappáns, nagyszájú, laza, életimádó, az ő társaságában egyszerűen képtelenség unatkozni! Ajándék exkluzív Piri nénis könyvjelzővel! Minden egyes megrendelt példányba "Piri nénis pecsételés" kerül, amely csak azoknak jár, akik ettől a webshoptól rendelik meg a könyvet. Minden egyes bookgalaxy.hu-n vásárolt termékkel újabb Piri néni-könyvek, történetek megjelenését is támogatod. Köszönjük, hogy minket választottál!
Betöltés...

Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Piri néni alakja a közösségi médiában tűnt fel és vált népszerűvé, a felhasználók azonnal beleszerettek a laza, életvidám, jó humorú öreglányba, akinek mindig határozott véleménye van a vele és a körötte zajló eseményekről, sosem rejti véka alá, és ezt meg is osztja az olvasókkal. A könyvben az általa (és az élet által) írt események, sztorik elevenednek meg. Egyes történetek megírásába kedves barátja, Őszi is besegít. Számos szereplő már ismerősen kacsint vissza ránk; a szerelmes fiatalok, a kamasz "gerlepár" Bernát és Bianka; Lizi, a nagyhangú, kissé sznob és különc, máskülönben csupa szív barátnő; és persze Maxim, a vegetáriánus eb, aki csak nagyon ritkán fogyaszt húst, ellenben rendkívüli módon imádja a nyers répát és a főtt karfiolt.

Sok-sok érdekes és izgalmas, pláne vicces és vadul röhögtető történet kapott helyet a könyvben, a Piri nénitől már megszokott laza, de elegáns stílusban, nem egy esetben emberszeretetét, mély humánumát, pikáns humorát, ironizáló képességét is megcsillantva. Vigyázat! Ez a könyv könnyen Piri néni-függővé teheti Önt is! Piri néni a klassz dumájával, végtelen életszeretetével, lehengerlő stílusával, kacagtató beszólásaival azonnal elvarázsolja az embert. Nem hiszi? Tegyen egy próbát!

Mások ezt tették még a kosárba